20 juli 2012

Paleo-egg



Disse smaker veldig godt rett fra ovnen, men kan like gjerne spises kalde (perfekt turmat) og jeg har også testet å fryse dem - smaker like godt opptint og oppvarmet!


Til 6 stk trenger du:
  • 6 hardkokte egg (liker du plommen litt bløt i midten - kok dem en mellomting mellom bløte og hardkokte)
  • 600g kjøttdeig
  • 1,5 ts salt)
  • 0,5 ts pepper og annet krydder etter ønske (feks provance-krydder / oregano etc)
  • 0,25 finhakket løk (eller mer hvis du er glad i løk)

Kok egg, avkjøl og ta av skallet. 

Bland sammen kjøttdeig, løk og krydder. Del kjøttblandingen opp i 6 like store deler. Ta hver del og lag en flat "pannekake" og pakk inn eggene. Ha gjerne litt kaldt vann på benken under og på hendene så blir det litt mindre kliss. 

Legg i ildfast form og stek på 190 grader i ca 25 min. (Er du usikker på om de er ferdigstekt kan du sjekke ved å dele en i to)

Oppskriften fant jeg hos Bli Sunn.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...